Valori

Valori si politica referitoare la calitatea predării înotului

 Pentru Centrul de înot Brasov ca centrul de înot, calitatea predării reprezintă trasătura care defineşte serviciile pe care le oferim cursanţilor.  Calitatea predării este asigurată de echipa de profesori de specialitate din Centrului de înot Braşov. Practic se continuă munca şi activitatea desfăşurată în înotul braşovean şi românesc a antrenorului emerit Mihai Mitrofan şi Anca Mitrofan. Dorinţa de îmbunătăţire continuă a predării nataţiei este fundamentul pe care ne construim activitatea.

Misiunea este de a fi  formator de sportivi înotători cu înaltă pregătire tehnică, dezvoltaţi armonios, capabili să participe la competiţii. Pentru atingerea obiectivelor pregătirea continuă multilaterală se întinde pe perioade lungi de timp concomitent cu dezvoltarea biologică, fiziologică, psihologică a cursanţilor.

Importanța înotului

Învățarea înotului de la o vârstă fragedă este esențială. Capacitatea de înot a copiilor poate fi stimulată prin joacă .

Importanța înotului nu poate fi subestimată, câteva dintre motivele pentru care copiii ar trebui să învețe să înoate cât mai curând posibil sunt:

1. Preocupări pentru securitate:

Copiii sunt în mod natural curiosi, de aceea sunt predispusi la explorarea împrejurimilor . Pot găsii apa în băi, piscine, jacuzi,lacuri. Fără a avea capacitatea de a înota, riscurile de rănire sau de înec sunt mari. Se pot întâmpla accidente dacă  supravegherea copiilor e defectuoasă. Nu vei ști niciodată dacă tu sau cei dragi sunt într-o situație în care înotul este necesar. De aceea, este vital ca copiii să se obișnuiască cu apă cât mai curând posibil şi să înveţe sa înoate bine.

2. Sănătate :

Înotul este o formă excelentă de exerciţiu și oferă beneficii organismului într-o varietate de moduri. Va antrena sistemul cardiovascular, construieşte rezistenţa şi forţa musculară. Cu un impact mai redus, înotul este un exerciţiu pentru întreg organismul şi  este o modalitate foarte bună de a rămâne în formă pâna la vârste înaintate.

3. Relaxare:

Când vine vorba de veri calde, de multe ori primul lucru care ne vine în minte este activitatea de a înot. Pe măsură ce temperatura în aer crește, plajele și piscinele devenit o destinație populară de a bate soarele. În plus, prin înot, se deschide uşa la o varietate de alte activități recreative, cum ar fi surfing, plimbare cu barca, scuba-diving, polo și așa mai departe.

Din fericire, copiii nu trebuie să facă față provocărilor de a înota în monoterapie.  Facilitățile de înot sunt concepute pentru a oferi lecții de înot personalizate pentru persoane de toate vârstele. Cu program flexibil şi locatii convenabile , nu a fost niciodată mai ușor să începi să înveţi să înoţi.

%d blogeri au apreciat: